Waarom aan ons verkopen

Postzegelhandel Zeist is een groeiend bedrijf met een steeds grotere klantenkring in binnen en buitenland, onze succes formule is een snelle verkoop tegen een lage winstmarge van maar 15%. Bij verkoop op een gemiddelde veiling rekent de veilinghouder toch 20% voor de koper en 20% voor de verkoper, bij een verkoop van 100 euro krijgt u maar 80 euro en de koper betaald 120 euro, dit is 50% meer als wat u krijgt !

 

Wat kunt u aan ons verkopen
Wij zoeken collectie, verzameling en doubletten van alle landen van de Wereld, alles op het gebied van de philatelie heeft onze interesse.Hoe kunt u het aan ons verkopen
Dit is geheel uw eigen keus, u kunt bij ons langskomen, wij willen met plezier bij u langs komen maar u mag het ook per post aan ons toezenden. Wij betalen altijd direct kontant bij aankoop, indien gewenst kan dit ook per bank.


Zijn er ook kosten aan verbonden?
Nee, wij taxeren geheel kosteloos uw postzegels op een deskundige manier wat gegarandeerd wordt door een ervaring van ruim 35 jaar !!, dankzij deze ervaring en ons steeds groeiende klantenbestand in binnen en buitenland kunnen wij ook de beste prijs betalen.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend kontakt met ons op.